Kunne godt blive en tegning, men det er simpelhen for ulækkert…

Lørdag aftens rygestop kursus og stille par-agtige middag endte i massiv druk og fejring af prinse- og prinsessefødsel (tillykke forresten). Søndag morgen vågnede jeg derfor til lyden af en samtale, der skulle have været ført over den store telefon og en følelse af et inderligt ønske om, at der på gulvet stod en spand til at modtage alle disse skældsord – det gjorde der ikke!

I egen bagbrandert fik jeg formuleret, hvad mest af alt mindede om et forældrebrev og planlagde at sende en sms til kærestens forældre om, at de måtte komme og hente deres dreng, som ikke havde opført sig efter “skolens” regelsæt og derfor var sendt hjem på en tænker.

Han blev dog hverken smidt hjem eller ud, i stedet blev han sat til at rydde op efter gårsdagens fest mens jeg hyggede hos en veninde- det manglede da bare 😉

Og til jer der tænker “sikke en kælling”, han fik også et kys på trods af lugten af forrådnelse – og se DET er kærlighed!!

Reklamer
med emneordet

One thought on “Kunne godt blive en tegning, men det er simpelhen for ulækkert…

  1. Mia siger:

    Jeg synes faktisk det mest ulækre ved den historie er, at du er faldet i fælden med lykønskninger til de kongelige… Blir sgu helt flov…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: